FÖRVANDLA SAMTAL TILL NYA KUNDER

Vi ökar antalet leads och förbättrar kundkontakten med smart AI. Vi tar ditt varumärke till nya höjder, ökar försäljningen, sparar tid och ger dig ett försprång gentemot konkurrenterna.

Boosting leads and customer connections with AI. Increase sales, save time, and set you apart from the competition.

NYCKELN TILL FÖRETAGSTILLVÄXT UNDER 2024

En komplett lösning för marknadsföring och försäljning

Genom det senaste inom AI blir varje kampanj utformad med precision och inriktad på rätt sorts företags- och privatkunder.

AI-drivna strategier

Genom det senaste inom AI blir varje kampanj utformad med precision och inriktad på rätt sorts företags- och privatkunder.

Integrerade kampanjer

Enhetliga kampanjer som syns och hörs överallt. Vi ser till att ditt budskap når rätt personer, klart och tydligt, oavsett kanal.

Experter inom marknadsföring och sälj

Enhetliga kampanjer som syns och hörs överallt. Vi ser till att ditt budskap når rätt personer, klart och tydligt, oavsett kanal.

Nya affärsmöjligheter varje vecka

"DigLeads har varit ovärderliga i att skapa nya möjligheter varje vecka. Jag rekommenderar dem varmt som partner – deras insats har verkligen lyft våra intäkter och vår digitala synlighet."

Image

Therese Anselmsson

Ägare & VD | Made by T

Hur funkar det?

Image

Specialiserade kampanjer via e-post och LinkedIn

Vi använder vår AI-modell för att inte bara hitta beslutsfattarna i de företag du vill nå via både e-post och LinkedIn, utan också för att säkerställa att vi får tag på den optimala kontaktinformationen. Vår AI söker igenom hela webben för att hålla informationen så aktuell som möjligt.

Sedan, med vår omfattande erfarenhet av att skriva personlig kommunikation till dessa beslutsfattare, strävar vi efter att starta genuina konversationer med de företagen ni vill nå.

Image

Hantering av all kommunikation

Genom att skickligt hantera både positiv och negativ feedback tar vi på oss den tidskrävande uppgiften att navigera genom omfattande förberedande diskussioner innan möten.

På så sätt slipper du de tråkiga och komplexa aspekterna av kundinteraktion, vilket gör att du kan investera din värdefulla tid där det verkligen räknas – i att odla meningsfulla relationer med potentiella kunder som redan är intresserade av era tjänster.

Image

Personliga landningssidor

Skapar landningssidor som är skräddarsydda efter dina besökares intressen och behov. Vi skapar en inbjudande digital ingång som inte bara lockar besökare utan också effektivt omvandlar dem till potentiella kunder.

Med denna målinriktade strategi garanterar vi att varje besökares upplevelse känns personlig och ökar därmed chansen att konvertera dem från nyfikna besökare till värdefulla kunder.

Image

Annonser i sociala medier

Utnyttja sociala mediers kraft för att nå ut till fler och engagera en bredare publik. Med våra skräddarsydda annonser, skapade av våra experter inom sociala medier, anpassar vi oss till din målgrupps intressen och beteenden.

Genom att fånga deras uppmärksamhet och skapa meningsfulla interaktioner ökar vi varumärkeskännedomen och lockar nya kunder.

Image

SEO med hjälp av blogginlägg

För att öka trafiken till den hemsida och att nå ut till potentiella kunder så skriver varje vecka våra SEO-experter blogginlägg till er.

Dessa inlägg är utformade för att engagera din målgrupp samtidigt som de hjälper din webbplats att synas bättre på sökmotorer. Genom att erbjuda värdefullt innehåll som rankar högt i sökresultaten, kan du öka trafiken till din hemsida och etablera ditt varumärke som en expert inom din bransch.

Image

Automatisering för att spara tid och pengar

Vår AI-expert analyserar vilka delar av deras verksamhet som kan automatiseras.

Därefter skapar vi skräddarsydda automatiseringslösningar som optimerar processerna och frigör tid och resurser för att fokusera på andra viktiga affärsområden.

Expertis inom följande områden

Leadsgenerering

Fångar din ideala kunds uppmärksamhet genom skräddarsydda kampanjer som konverterar intresse till verkliga affärsmöjligheter.

Marknadsföring

Maximerar synligheten online genom flerkanalskampanjer som optimeras för engagemang och konvertering.

Analys

Identifierar tillväxtmöjligheter genom att analysera kundbeteenden och marknadstrender för bättre beslutsfattande.

Optimera

Gör dina kampanjer bättre genom att ständigt testa och ändra så att de presterar så bra som möjligt.

Automatisera

Effektiviserar din processer genom att implementera smart automatisering som sparar tid och minskar manuellt arbete för dig.

Pre-sales

Förkortar försäljningscykeln genom att förbereda potentiella kunder för köpbeslutet med strategisk förhandsinformation.

DigLeads ett företag som föddes ur DigAttract

DigLeads är ett företag som föddes från DigAttract.

DigLeads erbjuder en AI-driven lösning som hjälper företag att generera och hantera potentiella kunder.

DigAttract AB - 559155-1519

Johnny Pihlström

Grundare & Digital Affärsutvecklare

Jacob Carlsson

Grundare & Marknadsföringsexpert

Börja din resa

Boka ett samtal

FAQs

Hur används AI?

Med hjälp av vårt AI-drivna verktyg analyserar vi och segmenterar data från öppna webben för att hitta företag och individer som passar din ideala kundprofil. Genom att söka igenom olika källor samlar verktyget in information som vi sedan använder för att skapa personliga e-postmeddelanden och uppföljningar.

Vem kan tjäna på DigLeads?

Vilket företag som helst, oavsett storlek eller bransch, kan dra nytta av DigLeads för skräddarsydda lösningar för leadgenerering. Varje lösning vi skapar kommer vara unikt för just ditt företag.

När kan man börja se resultat?

Resultaten, som en ökning av leads och antalet inbokade möten, kan variera i tid, men vanligtvis börjar de bli mätbara efter bara en vecka. Tidsramen påverkas av flera faktorer, såsom din marknadssektor, målgrupp och specifika mål.

Vad skiljer DigLeads från konkurrenterna?

DigLeads sticker ut genom att smälta samman avancerad AI med djupa insikter inom digital marknadsföring. Vårt fokus ligger på att leverera kvalitativa leads och att bibehålla en konkurrenskraftig position inom leadgenereringslandskapet.

Erbjuder ni konsultation?

Ja, vi erbjuder en kostnadsfri konsultation där vi diskuterar ditt företag och dina mål. Det ger oss möjlighet att visa upp vår expertis och hjälpa dig att ta det första steget mot att förbättra din leadgenereringsstrategi.

Skriver AI e-post?

Nej, våra texter är inte skrivna av AI. Vi tror på att människors kreativitet och insikter är ovärderliga, så alla våra texter är skrivna av erfarna professionella för att säkerställa äkthet och intresse. Vi använder dock data från AI för att förbättra texten baserad på statistik.

Boka in ett möte